Challenge 2024

Challenge Denk GROOT en weer vooruit!

5 Lessen

Over deze training

Je hebt je aangemeld voor de Denk Groot & weer vooruit - challenge.

Wat leuk dat jij er bij bent!

Wat kan je verwachten?

Vanaf maandag 11 maart ontvang je vijf dagen een e-mail met een klein stukje theorie en een oefening om alleen of samen te doen. We verwachten dat je ongeveer 15-20 minuten per dag bezig bent met de oefening.

Na deze 5 dagen heb jij:

 • Energie en enthousiasme over jouw plannen.
 • Werkvormen om jouw plannen visueel te presenteren en te laten zien welke stappen je zet.
 • Inzicht in wat jou helpt en wat een ander kan helpen aan een ander perspectief & weer vooruit te bewegen.

Maar, voordat je iets kunt vergroten moet je verkleinen. Dat gaat niet zo makkelijk als je blijft denken. Wij geloven dat het inzetten van visualisatie helpt om te beperken én uit te breiden.

Wie zijn Jacobien, Daniëlle en Eveline?

Wij delen de passie voor magische samenwerkingen en het inzetten van visuele middelen en technieken. Die passie en die magie delen we volgende week met jou. Onze expertise ligt in het visueel communiceren. Geen kunstvorm, maar een manier van communiceren die jou helpt versimpelen én dingen zichtbaar maakt tegelijkertijd. 


Jacobien helpt teams en organisaties om hun visuele communicatiekracht te versterken met helder inzicht, overzicht en vooruitzicht als resultaat. Met visualiseren als middel, woord en beeld als kracht en creativiteit als weg.


Jacobien wordt gebeld voor:

 • Training: zakelijk tekenen, inspirerend visualiseren & cartoon ontwerp als creatieve oefening. 
 • Tekenaar: zakelijke illustraties (praatplaat, illustratie, cartoon)
 • Visual facilitator: ontwerp en faciliteren van inspiratiesessies die leiden tot helder inzicht, overzicht en vooruitzicht. Obeya is de nieuwste visuele managementmethodiek in haar portfolio.


Eveline denkt in processen en beelden. Het visueel faciliteren van processen of groepen is daarom op haar lijf geschreven. Zo helpt zij bestaande teams en nog te starten samenwerkingen aan duidelijkheid en focus.


Eveline wordt gebeld voor:

 • Het faciliteren van projectteams: door een team te faciliteren ontstaat energie en versnelling in project.
 • Burgerparticipatie: ontwerpen en faciliteren van participatiesessies die leiden tot duidelijkheid en samenwerking.
 • Visualisaties: een praatplaat of visueel verslag om jouw vergadering kracht bij te zetten.


Danielle brengt voor haar opdrachtgevers complexe informatie terug tot de kern d.m.v. zakelijk tekenen. Ze biedt helderheid en structuur door visualisatie van bijv. processen, projecten, visie of strategie. Daarnaast heeft ze een passie voor het werken met teams, met focus op het vergroten van betrokkenheid, verbinding, samenwerking en ontwikkeling.


Danielle wordt gebeld voor:

 • Het uittekenen van o.a. visie, strategie en jaarplannen
 • Het faciliteren van creatieve teamsessies of zakelijk tekenen workshops
 • Teamcoach: het vooruitbrengen van teams


Als je nu denkt “Hè? Die twee zijn ineens met z’n drieën! Watskebeurt?” Dan danken we je allereerst voor jouw betrokkenheid. We zijn enorm blij met cheerleaders zoals jij! De afgelopen drie jaar hebben Jacobien en Eveline deze challenge met z’n tweeën georganiseerd. Nu zijn we blij dat Danielle met ons mee wil doen, want wij hebben het heel leuk met elkaar en hopen dat we dat uitstralen naar jou.


Mocht je nog vragen hebben, mail ons dan. We staan voor je klaar.

Wij hebben er zin in!


Met een GROOTSE groet,

Danielle, Jacobien en Eveline 


P.s. Stuur deze link door aan je collega’s en vrienden waarvan je denkt dat ze zin hebben in een visuele boost en nodig ze uit. Iedereen is van harte welkom!

Learn more
Pen
>